anaislouise logo

Anais Louise

Hat fitting

Privé hoeden passen

Verfijning ligt in de eenvoud van vakmanschap

PRIVÉ HOEDEN PASSEN​​

In mijn eenmanszaak bied ik een unieke en persoonlijke hoedenpaservaring. Je kunt een privé-hoedpassessie met mij aanvragen en ik zal er zijn om je te helpen, of je nu liever het gemak hebt van mijn bezoek bij jou op locatie of dat je naar mij toe wilt komen.

Tijdens het privé hoedenpassen zal ik je begeleiden bij het kiezen van het perfecte materiaal en de perfecte stijl die past bij jouw voorkeuren en behoeften. Ik neem ook de precieze maten op zodat je hoed je perfect past, aangepast aan je specifieke hoofdomtrek.

Mijn doel is om je er niet alleen stijlvol uit te laten zien, maar je ook comfortabel te laten voelen met je nieuwe hoed. Aarzel niet om contact met me op te nemen om een afspraak te maken voor een privé-hoedenpasbeurt. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en begeleiding over hoofddeksels tot bij jou thuis te brengen of je te verwelkomen in mijn werkruimte in Haarlem.

De privé-hoedenpas kan worden aangevraagd via de contactpagina. Ik neem contact met je op om een afspraak te maken!